Turun vankila

PipiPöllö

8,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-5 arkipäivää

Pipityynyn avulla voit hoitaa rasittuneita lihaksiasi ja rentouttaa mieltä.

Turun vankilassa valmistettu kaurajyviä sisältävä pipityyny on nopea kivun lievittäjä. Mikrossa lämmitetty tyyny rentouttaa ja auttaa lihaskipuihin. Pakastimessa viilennetty tyyny toimii kolhujen, mustelmien ja venähdysten hoidossa.


Kylmä hoito:

Pakasta tyyny ja käytä akuuttivaiheessa rasitusvammoihin, turvotukseen ja kivun lievittämiseen. Hoito nopeuttaa vamma-alueen paranemista kun kudoksen lämpötila laskee ja toiminnot hidastuvat. Näin estetään lihastulehdusten laajeneminen ja mahdollistetaan mustelman syntyminen. Käyä kylmää 10-20 min. kerrallaan, noin 5 kertaa/pv, parin päivän ajan heti vamman synnyttyä. Laita kylmäpakkauksen ja ihon väliin tarvittaessa kangas tai ohut pyyhe.

Lämpöhoito:

Lämmitä tyyny mikroaaltouunissa (1/2-1 min. mikrosta riippuen). Kokeile kuumentamisen aikana, ettei tyyny kuumene liikaa. Tunnet kädellä milloin se on miellyttävän lämpöinen. Se ei saa tuntua liian kuumalta!

Lämpöhoito auttaa väsyneiden, jännittyneiden ja kramppaavien lihasten rentoutumisessa ja lievittää kipua. Laita tarvittaessa kylmäpakkauksen ja ihon väliin kangasta tai ohutta pyyhettä. Sopiva hoitoaika 20-30 min. kerrallaan.

Muista, että tulehduksellisisissa lihasvaivoissa kylmähoito on parempi vaihtoehto.


Tuoteturvallisuus:

Tuotetta on valvottava lämmittämisen aikana ettei se syty palamaan. Tuotetta ei myöskään pidä jättää lämmittämnisen jälkeen ilman valvontaa, syttymisvaara!

Jos kauranjyvät tuntuvat ajan myötä kuivuneilta, tuote on hävitettävä. Lämmittämisen tulee tapahtua aikuisten valvonnassa. Ei alle 3-vuotiaille.

Päällikangas 100% puuvillaa. Sisältää kauranjyviä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi  • Tuotteen tiedot
    Mallinumero: 513-49 pöllö
    Tuotenumero: 513-49 pöllö
    Paino: 0.5 kg
    Mitat: 18 x 15 x 4 cm