Toimitusehdot

Maksutavat

Verkkomaksu.

 

Toimitustavat

Ensisijaisena toimitustapana on nouto lähimmästä Postin noutopaikasta.

Puutarha- ja ulkokalusteiden (pl. muutamien isompien tuotteiden) toimitukseen käytämme Matkahuollon Bussipakettia, joka toimitetaan lähimpään Matkahuollon omaan toimipaikkaan (ei Matkahuolto-asiamiehille, Matkahuollon Pakettipisteisiin tai pakettiautomaatteihin). Muutoksista toimituksiin tai kotiinkuljetuksista pitää olla yhteydessä Postiin tai Matkahuoltoon.

Erikseen sovittaessa verkkokaupasta ostettu tuote on myös mahdollista noutaa suoraan verkkokaupan varastosta (Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki) ma-to 8-15. Tarvittaessa voit soittaa numeroon 040 353 2765.

 

Myyntialue

Myymme tuotteita Suomen alueelle. 

 

Toimitusaika  

Tilaukset lähetetään tilausta seuraavan kolmen arkipäivän kuluessa. 

 

Viallisen tuotteen palautus  

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@inlive.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen.

 

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa kaupan, tulee sinun olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mahdollisimman pian tuotteen tilauksesta. Peruuttamisilmoituksen voit myös tehdä lähettämällä alla olevan mallin mukaisen peruuttamisilmoituksen meidän asiakaspalveluumme. 

Kaupan peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Pelkkä tuotteen palauttaminen tai postista/matkahuollosta noutamatta jättäminen ei riitä tuotteen palautukseksi.

Tuote on palautettaessa oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Livekauppa.fi ei maksa palautuksesta aiheutuneita toimituskuluja.  


 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@inlive.fi

- puhelimitse numerosta 040 353 2765 (ark. klo 8-15) 

 

Peruuttamislomakkeen malli


— Livekauppa.fi / Ammattiopisto Live, Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki sähköposti: verkkokauppa@inlive.fi puhelin: 040 353 2765

— Ilmoitan/Ilmoitamme (*), että haluan/haluamme (*) peruuttaa tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista (*) / seuraavan palvelun suorittamista (*):

— Tilauspäivä (*)/Vastaanottopäivä (*)

— Kuluttajan nimi (*) / Kuluttajien nimet (*)

— Kuluttajan osoite (*) / Kuluttajien osoitteet (*)

— Kuluttajan allekirjoitus (*) / Kuluttajien allekirjoitukset (*) (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)

— Päiväys

(*) Tarpeeton yliviivataan.