Toimitusehdot

Yleistä

livekauppa.fi on Live-säätiön ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Live-säätiö sr, Y-tunnus 0201375-3Kiannonkatu 2, 02650 Espoo, 020 147 4040. 

Livekauppa pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit maksaa ostokset verkkopankissa tai Pankki- tai luottokortilla. Maksu onnistuu myös maksukortilla varastomyymälässä.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan, toimitamme tilauksia vain Suomen alueella. Suomessa käytettävissä on smart posti, matkahuolto tai nouto varastolta.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


verkkokauppa@liveopisto.fi sekä ma-to klo 8-15 numerosta 040 353 2765