Käyttöehdot

Tervetuloa Livekauppaan ja sivustollemme https://www.livekauppa.fi

Näitä käyttöehtoja sovelletaan, kun sinä kuluttajana teet tilauksen sivuston https://www.livekauppa.fi kautta. Nämä ehdot muodostavat sopimuksen sinun ja Live-säätiö sr (y-tunnus 0201375-3), Kiannonkatu 2, 02650 Espoo välille, ja tekemällä tilauksen sivuston kautta hyväksyt nämä ehdot. Pyydämme sinua lukemaan ehdot huolellisesti ennen kuin jatkat sivuston käyttöä.

 

Henkilötietojen käsitteleminen

Kun teet ostoksia sivustolla, tallennamme joitakin henkilötietojasi voidaksemme suorittaa ostoksesi. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä tietoihisi, ja voit halutessasi muuttaa tai poistaa virheellisiä tietoja. Livekauppa ei tallenna tai käsittele pankki- tai luottokorttitietoja. Saatamme myös käyttää evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta.

Voit lukea lisää henkilötietojen käytöstä ja evästeistä tietosuojaselosteesta: https://www.livekauppa.fi/fi/tietosuojaseloste

 

Hinnat, veloitukset ja maksut

Tilauksen tekemisen jälkeen lähetämme vahvistuksen ostoksestasi sähköpostiosoitteeseesi. Suosittelemme, että säästät vahvistusviestin helpottaaksesi yhteydenottoa asiakastukeemme ostokseesi liittyen. 

Tekemällä tilauksen sivustolla vahvistat olevasi yli 18-vuotias. Me pidätämme oikeuden kieltää tai muuttaa tilausta yksittäisissä tapauksissa, jos olet esimerkiksi antanut virheellisiä henkilötietoja ja/tai sinulla on maksamattomia maksuja. 

Käytössämme on Paytrail maksuvaihtoehto. Mikäli haluamasi maksutapa ei toimi ostosta tehdessäsi, Livekauppa pidättää oikeuden vaihtaa maksutapaa. 

Käytämme palvelussamme Paytrail maksupalvelua

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  • https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta
  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
    Lutakonaukio 7
    40100 Jyväskylä
    https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Kaikki sivustolla olevat hinnat sisältävät ALV:n soveltuvien säädösten mukaisesti.

 

Toimitus ja peruutus

Katso toimitusehdot: https://www.livekauppa.fi/fi/toimitusehdot

Mikäli tuotetta ei ole enää tarjolla, Livekaupalla on oikeus peruuttaa tilaus ja suorittaa rahanpalautus. Ilmoitamme sinulle rahanpalautuksesta ja siitä, onko vastaavaa tuotetta tarjolla. Livekaupan vastuu toimitukseen liittyvistä virheistä rajoittuu näissä ehdoissa mainittuihin asioihin.

Mikäli tilaus toimitetaan noutopisteeseen etkä nouda pakettia ajallaan, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta ylimääräiset kulut. 

Huom. tuotteen noutamatta jättäminen ei ole peruutus/palautus.

Mikäli tuotteesi on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ilmoita siitä mahdollisimman pian Livekaupan asiakastukeen.


Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ja saada täysi rahanpalautus 14 päivän ajan tilauksesi vastaanottamisesta palauttamalla tilaus. Sinulla on oikeus palauttaa tuote, mikäli tuote ja pakkaus ovat samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi tilauksen, ja alkuperäispakkauksessa. Tämä ei rajoita oikeuttasi avata pakkaus varovasti ja tutkia tuotetta. Mikäli tuote ei ole palautettaessa asianmukaisessa kunnossa, Livekaupalla on oikeus vähentää rahanpalautuksesta tuotteen arvonalennusta vastaava summa. 

Jotta Livekauppa voi käsitellä peruutuksen tai palautuksen, sinun tulee ilmoittaa siitä Livekaupan asiakastukeen täyttämällä pyydetyt tiedot seuraavassa linkissä: https://www.livekauppa.fi/fi/palautusehdot

Maksamme rahanpalautuksen sinulle mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta ja palautuksen rekisteröinnistä tai siitä, kun olet todistanut tuotteen takaisinlähetyksen. Palautus suoritetaan alkuperäisellä maksutavallasi, ellei toisin ole sovittu tai todettu tarpeelliseksi. Huomaathan, että suoraan Sivustoltamme ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa myymälässä. Huomaathan, että olet vastuussa palautuksen lähetyskuluista.

 

Takuu

Takuu kattaa valmistusvirheet rajoittuen tuotteen sopivuuteen, tikkaukseen ja liimaukseen.

Huomaathan, että Livekaupan takuu ei kata vikoja tai vahinkoja, jotka aiheutuvat ulkoisista olosuhteista, kuten esimerkiksi katoamisesta, kuumuudesta, tulipalosta, vedestä tai muista nesteistä; tuotteen väärinkäytöstä tai virheellisestä käytöstä, kuten tuotteen pudottaminen, joka aiheuttaa esimerkiksi kolhuja, rikkinäisiä tai murskaantuneita osia jne.; ulkoisista muutoksista, jotka johtuvat normaalista kulumisesta ja ikääntymisestä, kuten esimerkiksi naarmut, värimuutokset, kulunut nahka ja halkeileva maali; taituotteen korjauksista tai muunnoksista, jotka ovat muiden kuin Livekaupan suorittamia.

Käyttö- ja ylläpito-ohjeiden noudattamatta jättäminen mitätöi takuun. Huomaathan, että tämä takuu ei rajoita tai korvaa mitään soveltuvia ja pakollisia laillisia takuita. 

 

Vastuuvapautus

Livekauppa ei ole vastuussa kuvissa, tuotekuvissa tai teknisissä määritelmissä olevissa virheistä, virheellisistä hinnoista ja hintamuutoksista (kuten tavarantoimittajien hintamuutokset tai valuutanvaihtelut), tai virheellisistä tiedoista koskien sivustolla näkyvää tuotteiden varastotilannetta. Livekaupalla on oikeus korjata tällaiset virheet ja muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa. Mikäli tilaamallesi tuotteelle on merkitty väärä hinta, ilmoitamme sinulle ja odotamme hyväksyntääsi korjatulle hinnalle ennen tilauksen käsittelyn jatkamista.

Sivusto ja sen kaikki sisältö on Livekaupan tai sen lisensoijien omaisuutta. Tiedot ja kaikki sisältö ovat immateriaalioikeuksien ja markkinointilakien alaisuudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että mitään tavaramerkkejä, tavaranimiä, tuotenimiä, kuvia, grafiikoita, designeja, ulkoasua ja tietoja tuotteista, palveluista ja kaikesta muusta sisällöstä (pois lukien käyttäjien luoma sisältö) ei saa kopioida tai käyttää ilman Livekaupan kirjallista lupaa.

Livekauppa ei ole vastuussa mistään tuotevahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että olet käyttänyt ostamiasi tuotteita, tai kärsimistäsi tappioista, jotka aiheutuvat siitä, että olet käyttänyt tuotteita soveltuvien käyttöohjeiden mukaisesti asianmukaista huolellisuutta noudattaen. Olet vastuussa siitä, että tuotteessa ei ole vikoja ennen käyttöä.

Meidän vastuumme sinua kohtaan koskien tappioita tai vahinkoja liittyen Sivustolta tilaamiseen rajoittuu tilauksesi kokonaissummaan. Livekauppa ei ole vastuussa epäsuorista vahingoista.

 

Omistajuus

Kaikki Sivuston kautta myydyt tuotteet ovat Livekaupan omaisuutta, kunnes täysi maksu on vastaanotettu. Kaikki petosyritykset ilmoitetaan viranomaisille. Livekauppa pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli se epäilee petosta.


Ylivoimaiset esteet

Livekauppa ei ole vastuussa vahingoista, tappioista tai korvauksista, jotka aiheutuvat näissä ehdoissa mainituista ulkopuolisista olosuhteista, joita se ei voi hallita. Nämä sisältävät, kuitenkaan niihin rajoittumatta, sodat, sodankaltaiset tapahtumat, sisällissodat, vallankumoukset, kapinat, hallituksen toimet, lakot, karanteenit, kauppasulut, luonnonkatastrofit tai vastaavat tapahtumat, tekniset ongelmat, viat sähkö-/televiestintä- tai muissa viestintäverkostoissa, sekä viat ja viiveet alihankkijoiden palveluissa tässä mainituista olosuhteista johtuen. Mikäli tällaiset olosuhteet syntyvät, pyrimme ilmoittamaan niistä sinulle. 


Sovellettava laki ja kiistojen ratkaisu

Nämä ehdot ja sivuston käyttö ovat Suomen lakien alaisuudessa. Kaikki näistä ehdoista tai niihin liittyen nousevat kiistat ratkaistaan Suomen oikeudessa. Yllä olevasta huolimatta Livekauppa on oikeus harkintansa mukaan ryhtyä laillisiin toimenpiteisiin kuluttajaa vastaan kuluttajan asuinpaikassa. Mikäli kuluttajan ja Livekaupan välillä syntyy kiista, eikä kiistaa pystytä ratkaisemaan, voit tehdä valituksen EU:n verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin (ODR) kautta verkossa. Lisää tietoa saat seuraavan linkin takaa: https://ec.europa.eu/odr 

Mikäli jokin näiden ehtojen kohta todetaan virheelliseksi tai toteutuskelvottomaksi (osittain tai kokonaan), kyseistä kohtaa sovelletaan siinä määrin kuin soveltuva laki sallii. Tässä mainitut jäljelle jäävät ehdot, säännöt, sitoumukset ja rajoitukset pysyvät voimassa, eikä niihin tule muutoksia. 


Muutokset ehtoihin

Livekauppa pidättää oikeuden muokata näitä ehtoja milloin tahansa. Kaikista näihin ehtoihin tehdyistä muutoksista julkaistaan sivustolla. Muutokset ovat voimassa siitä hetkestä alkaen, kun ne on julkaistu sivustolla ja ne ovat luettavissa.

 

Nämä ehdot on päivitetty 8.8.2022.

YRITYKSEN TIEDOT

Live-säätiö sr (y-tunnus 0201375-3)

Kiannonkatu 2

02650 Espoo

 

Yhteystiedot:

Livekaupan-tuen sähköposti: verkkokauppa@inlive.fi